lunes, 16 de febrero de 2009

SORTIDA AL TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA!


EI RAIERS I PIONERS!

Aquest diumenge 22 de febrer les dues unitats anirem a veure una obra de teatre al Teatre Nacional de Catalunya (TNC), anomenada " Trueta ".

Sinopsis : Som a finals de la dècada de 1930. En una Barcelona sacsejada per un conflicte fratricida i incomprensible, el doctor Josep Trueta ha de fer una altra guerra pel seu compte: la guerra per salvar les vides d’una població desnodrida i sense recursos per sobreviure amb els seus mètodes. Àngels Aymar fa un recorregut per la vida d’aquesta figura extraordinària, heroi de guerra i cirurgià innovador, des dels inicis de la Guerra Civil Espanyola fins al seu exili a França, primer, i a Anglaterra, després. Entre operació i operació, serem testimonis del relat estremidor d’una ciutat esclafada per les bombes, i de tota una generació esquinçada per la guerra i l’exili.

Aquesta obra ens anira molt bé als raiers per començar a entendre que va significar la Guerra Civil al nostra Estat per tal de que quan anem a la TREC poguem disfrutar-la al máxim!! Els pioners ja veu treballar-ho l'any pasat amb la Piosfera, a veure sí es nota la vostra sabiesa adquirida i impregneu als petits Raiers!

Així doncs ens trobem a les 16.15 a l'estació de tren Mollet-Sant fost. El tren surt a les 16.37 i la obra de teatre comença a les 18.30h.

El preu de la sortida és de 18€.

La hora de tornada encara està per concretar.

Preguem la màxima participació possible ja que el Cau ha reservat les entrades per antel·lació.
Aviseu als vostres caps si veniu o no a la sortida.

Pd. Per qualsevol dubte feu un mail a aegalzeran@escoltes.org o afegiu un comentari a aquesta notícia.

SEMPRE A PUNT!,
CAPS DE RAIERS I PIONERS

2 comentarios:

RainCT dijo...

El Lluc vindrà.

Anónimo dijo...

No hi vindré.
Anita.